Hamilton nem aggódik a motorhiba miatt

Bár motorhiba hátráltatta, összességében nagyon elégedett a Mercedes pénteki teljesítményével Lewis Hamilton, aki az élen zárta a pénteki edzésnapot Silverstone-ban.


Bár motorhiba hátráltatta, összességében nagyon elégedett a Mercedes pénteki teljesítményével Lewis Hamilton, aki az élen zárta a pénteki edzésnapot Silverstone-ban.

A hazai közönsége előtt versenyző pilóta elárulta, autója kiválóan teljesített mindaddig, amíg a második szabadedzés utolsó harmada előtt műszaki hiba miatt meg nem állt a pályán.

„Az autó nagyon jónak tűnt ma, de sajnos délután értékes pályaidőt veszítettem, amikor motorhiba miatt meg kellett állnom a pályán” – mondta a 2008-as év legjobbja, majd hozzátette, meggyőződése, hogy meg fogják oldani a gondokat, így jó esélyei lesznek a holnapi időmérőn, illetve a vasárnapi futamon.

„Még nem azonosítottuk a problémát, de nem hinném, hogy hatással lenne a hétvége további részére. Meg fogjuk változtatni a programomat holnap reggel, hogy visszanyerjük az elveszítette pályaidőt, és megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelően felkészülünk a versenyre.”

„Nem ideális a helyzet, de össze fogjuk szedni magunkat!”

A Mercedes másik versenyzője, Nico Rosberg második lett pénteken, ő maga is nagyon elégedett volt autója tempójával.

„Nagyon produktív nap volt a mai, az autó igazán jónak tűnt, szóval magabiztosan várom a hétvége hátralévő részét” – nyilatkozta a bajnoki tabella éllovasa.

„Nagyon gyorsnak tűnünk, és a hosszú etapjaim is nagyon jók voltak délután. A körülmények elég trükkösek voltak, elég nagy volt a hátszél, ami miatt nem volt egyszerű kiválasztani a megfelelő féktávokat egyes kanyarokban.”

„Nem túl jó hír, hogy Lewisnak megbízhatósági problémái voltak, és remélem, hogy meg tudjuk oldani ezt a hétvége további részére.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS