Friss hírek

Hamilton nem bánja, hogy nem lett a Ferrari versenyzője

A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton azt mondja, egyáltalán nem bánja azt, hogy pályafutása egy pontján nem szerződött a Ferrari csapatához.

A brit pilóta többször is egyeztetett az olasz istálló vezetőségével, ám egyszer sem jutottak el odáig, hogy megállapodjanak.

Hamilton a Bahreini Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján elárulta, valójában soha nem is volt meg benne a szándék arra, hogy távozzon a Mercedestől, és kiváltságosnak érzi magát, hogy a német istálló tagja lehet.

„Soha nem álltam közel ahhoz, hogy elhagyjam a csapatomat” – szögezte le a hatszoros világbajnok.

„Egyszerűen csak azt gondolom, ha versenyzőként, vagy egyénként, amikor a következő fejezethez érkezel, és elkötelezed magad életed következő időszakára, ki kell elemezned a lehetőségeid. És meg kell bizonyosodnod arról, hogy kellő gondossággal átrágtad magad az érveken és az ellenérveken.”

„Azt nem feltétlenül tudom, hogy az értékein összhangban voltak-e, vagy jó volt-e az időzítés, egyszerűen nem így volt megírva. Nem foglalkoztat a dolog. Nagyon büszke és hálás vagyok azért az utazásért, amit megtehetek a Mercedesszel.”

„Azt hiszem, ez az egyetlen csapat a Forma-1 történetében, ahol ilyen életre szóló családtag lehetsz. Elég megnézni a nagyokat, akik egész életükben részei voltak a Mercedesnek, a Mercedes brandjének. Része vagy a változásnak, és örökké a családjukban tudnak téged. Ez pedig az a lojalitás, amit magamra is tetováltattam, és ami rendkívül fontos érték számomra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!