Hamilton: Nem értjük, miért küszködtünk ennyire - F1VILÁG.HU

Hamilton: Nem értjük, miért küszködtünk ennyire

Kiábrándító hétvégét teljesítette a Mercedes Forma-1-es csapata Brazíliában, Lewis Hamilton pedig azt mondja, egyelőre még nem tudják ennek okait.

A német istálló az austini és mexikóvárosi remeklés után Interlagosban nem tudott a dobogóért harcolni, és miközben George Russell műszaki hiba miatt kiesett, Lewis Hamilton csak a 8. pozícióban fejezte be a 71 körös száguldást, bő 1 perccel lemaradva a versenyt megnyerő Max Verstappentől.

A brit pilóta a leintés után arról beszélt, bár úgy érzi, jobb munkát végzett, mint a szombati sprintfutamon, a tempójuk nem volt elég ahhoz, hogy jobb eredményt érjenek el.

“Úgy érzem, jobb versenyt futottam, mint vasárnap, ami a gumikezelést illeti” – mondta a hétszeres világbajnok. “Nehéz megmondani, miért küszködtünk ennyire ezen a hétvégén. Vannak pillanatok ezzel az autóval, amikor működik, máskor pedig nem. Nagyon következetlen egy kör során, és meg kell oldanunk ezt.”

“Vasárnap nagyon lassúak voltunk az egyenesekben, de a kanyarokban még így is csúszkáltunk, szóval nehéz volt. Meg fogjuk nézni a dolgokat, hogy kiderüljön, mit kellett volna másképp csinálnunk. Felejthető nap volt, de remélhetőleg sokat tanulunk belőle. Büszke vagyok mindenkire a csapatnál. Továbbra is olyan keményen dolgoznak, amilyen keményen csak tudnak. Továbbra is így kell tennünk, törekedni fogunk a fejlődésre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!