Hamilton: Nem fejlődünk olyan ütemben, mint szeretnénk - F1VILÁG.HU

Hamilton: Nem fejlődünk olyan ütemben, mint szeretnénk

HIRDETÉS
Meglehetősen erős teljesítményt tudott nyújtani a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén Lewis Hamilton. A brit pilóta bejutott a Q3-ba szombaton, és végül a 6. rajtkockát szerezte meg. Ennek ellenére nem túl elégedett.
2022 Miami Grand Prix 2022, Saturday - LAT Images Lewis Hamilton

A kiábrándító imolai hétvége után Hamilton ezúttal jobb formát mutatott, és bár az élmezőny küzdelmeibe most sem tudott beleszólni, annak kifejezetten örül, hogy a kvalifikáció alapvetően jól sikerült számára.

„Ez egy sokkal-sokkal jobb időmérő edzés volt, mint a legutóbbi három versenyhétvégén, aminek örülök” – mondta a hétszeres világbajnok. Egyszerűen tovább kell dolgoznunk. Rengeteg lenyűgöző munka folyt a háttérben, mindenki nagyon keményen dolgozik.”

Hamilton ugyanakkor hozzátette, mivel 8 tizedmásodperccel lassabb volt a pole-t megszerző Charles Leclerc-nél, a Mercedes nem tudott közelebb kerülni a Ferrarihoz és a Red Bullhoz.

„Sajnos nem gondolom azt, hogy olyan ütemben haladunk előre, mint szeretnénk, a lemaradásunk hasonló, mint az idény elején. De leszegett fejjel kell tovább dolgoznunk, koncentráltnak kell maradnunk, és végül oda fogunk érni.”

„Nehéz megmondani, milyen lesz majd a versenytempónk, az autó alapvetően nem tűnt olyan erősnek ezen a hétvégén, de amint sikerült jobb tartományba hozni a gumikat az időmérőn, sokkal ígéretesebb volt a dolog.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!