Hamilton: Nem ízlett a pezsgő Ricciardo cipőjéből - F1VILÁG.HU

Hamilton: Nem ízlett a pezsgő Ricciardo cipőjéből

HIRDETÉS
Furcsa pillanatoknak lehettünk szemtanúi az Emilia-Romagna Nagydíj dobogós ünnepségén: Daniel Ricciardo ezúttal nem felejtette el a cipőből ivást, sőt Lewis Hamilton is csatlakozott hozzá.
Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team celebrates his third position on the podium with race winner Lewis Hamilton (GBR) Mercedes AMG F1.
Emilia Romagna Grand Prix, Sunday 1st November 2020. Imola, Italy.

Ricciardo az Eifel Nagydíjon is dobogóra tudott állni a Renault színeiben, azonban akkor egyszerűen elfelejtett a cipőjéből inni. Most, a hétvégi Emilia-Romagna Nagydíjon azonban pótolta.

Amikor éppen inni készült a cipőjéből, akkor Hamilton arra kérte, kínálja meg őt is – és a brit is csatlakozott a Renault versenyzőjéhez! 

„Levettem a jobb cipőmet, megtöltöttem, és a szerelőket akartam üdvözölni. Aztán hallottam, hogy Mr. Hamilton arra kér, hogy vegyem le a bal cipőmet. Ő is ivott a cipőmből. Szóval osztoztunk ma ezen, és fenséges volt!” – mondta vigyorogva Ricciardo. 

„És külön vicces, hogy azt hiszem, három évvel ezelőtt a dobogón azt mondta, hogy soha az életben nem fog inni a cipőmből. 2020-ban furcsa dolgok történnek.

„Hajthatatlan voltam abban, hogy egy nap rávegyem őt, és itt vagyunk! Ezt nem fogom elfelejteni, nagyon örülök.”

„A pezsgő mostanában hidegebb, nem tudom, hogy ez azért van-e, mert lassan közeleg a tél, és hidegebb van, de ez a cipőélményt kicsit tolerálhatóbbá teszi.”

És hogy milyen élmény volt Hamilton számára a cipőből ivás? 

„Határozottan nem ízlett” – mondta Hamilton. „Úgy értem, nem igazán szeretem a pezsgőt sem, de ez így határozottan rosszabb.”

„De ami pozitív, hogy Daniel anyukája azt gondolja, hogy jó sportember voltam, szóval hálás vagyok ezért. Daniel azt mondta, hogy egyszer azt mondtam, soha-soha nem tenném. Szóval itt a tanulság: soha ne mondd, hogy soha. Jó pillanat volt.” 

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!