Hamilton: Nem jöttek össze a dolgok a futamon

Míg Nico Rosberg harmadik lett vasárnap, Abu Dhabiban, addig csapattársa, Lewis Hamilton végigszenvedte a futamot.


Míg Nico Rosberg harmadik lett vasárnap, Abu Dhabiban, addig csapattársa, Lewis Hamilton végigszenvedte a futamot.

A brit versenyző elárulta, nagyon csalódott, főleg azok után, hogy a gárda szerelői olyan sokat dolgoztak az autón azért, hogy a szombati műszaki hiba után megfelelően felkészítsék azt a versenyre.

„Nagyon kemény futam volt a vasárnapi” – mondta csalódottan a 2008-as év Forma-1-es világbajnoka.

„Egyszerűen nem állt össze ez a verseny, és nem igazán tudom, hogy miért, mivel mindent beleadtam. Voltak problémáim a tapadással, ráadásul elég nehéz előzni itt, ha az ember forgalomban autózik. De ki kell derítenünk, miért nem tudom a legtöbbet kihozni az autóból.”

„A srácok nagyon keményen dolgoztak hétvégén azért, hogy megjavítsák az autót, és felkészítsék a versenyre, szóval frusztráló, hogy nem sikerült jobban teljesítenem. Nagyon hálás vagyok mindenkinek a kemény munkáért, és nagyszerű, hogy sikerült növelnünk előnyünket a konstruktőrök versenyében.”

A Mercedes Abu Dhabiban tovább növelte előnyét a konstruktőrök versenyében a Ferrarival és a Lotusszal szemben, Hamilton pedig abban bízik, a bajnokság utolsó futamain sikerül jobb teljesítményt nyújtania neki is.

„Minden pont számít, de Nico tényleg kiváló munkát végzett ma, maximalizálni tudta az autóban rejlő potenciált. Remélhetőleg az utolsó két verseny jobban alakul majd számomra, izgatottan várom már a kihívást.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!