IMOLAGP

Hamilton: Nem sietős az új szerződésem

2020 Barcelona Pre-Season Test 1, Day 2 - LAT Images Lewis Hamilton Mercedes
A Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton azt mondja, egyáltalán nem sietős számára ahhoz, hogy meghosszabbítsa szerződését a német istállóval.

A brit pilóta jelenlegi kontraktusa 2020 végén jár le, tavaly pedig állítólag a Ferrarival is egyeztetéseket folytatott a 2021-es idényről. Hamiltont persze szeretné megtartani a Mercedes, és maga a világbajnok versenyző és szívesen maradna az ezüstnyilaknál, elmondása szerint viszont még nem ültek le tárgyalni a jövőről.

„Fogalmam sincs, mikor ülünk le tárgyalni, és nem is érzem azt, hogy sietős lenne” – mondta a hatszoros világbajnok. „Úgy gondolom, a céljaink összhangban vannak, szóval biztos vagyok benne, hogy le fogunk majd ülni.”

A rutinos versenyző nem csinál titkot belőle, nagyon jól érzi magát a csapatnál, főleg amiatt, hogy az istálló nem szabja meg azt, mit csinálhat, és mit nem a versenypályán kívül.

„Van sok kérdőjel azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amiket csinálok, de szerintem mindenki láthatta az elmúlt évek eredményeit. Isméd bebizonyosodott, hogy ezek a dolgok bátorítanak, elkötelezettebbé tesznek, és jobb versenyzővé tudok válni.”

„Mi mindig nagyon egyértelműen fogalmaztunk a terveinkkel kapcsolatban, informáltuk egymást arról, hogy mit is gondolunk. Általában az apró részletek számítanak. Én nagyon szerencsés vagyok ennél a csapatnál. Azzal, hogy a Mercedeshez szerződtem, lehetőségem lett arra, hogy azzá váljak, aki lenni szeretnék. Nem köteleznek arra, hogy bizonyos módon beszéljek, öltözködjek vagy viselkedjek, ami máshol sokszor előfordul.”

Hamilton hozzátette: „Az egész sokkal inkább arról szól, hogy mi is lesz a tervem a következő 5-10 évben. Hogy a döntés, amit hozok, hogyan befolyásolja a jövőmet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!