Hamilton: Nem szabad unalmasnak nevezni az F1-et

SPIELBERG,AUSTRIA,29.JUN.19 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, qualification. Image shows Lewis Hamilton (GBR/ Mercedes). Photo: GEPA pictures/ Daniel Goetzhaber - For editorial use only. Image is free of charge.
Fotó: Red Bull
Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője úgy gondolja, az emberek túl gyorsan ítélkeznek a Forma-1-ről: egyszer unalmasnak tartják a sportot, máskor pedig a versenyt méltatják.

A Francia Nagydíj sokaknál kiverte a biztosítékot, miután alig volt akció a pályán – az Osztrák Nagydíj viszont feledtetni tudta az előző versenyhétvégét, ugyanis remek show-t szolgáltattak a versenyzők. 

Hamilton szerint éppen ez mutatja, hogy az emberek mennyire gyorsan ítélkeznek a Forma-1-ről – ám ez gyorsan meg is változik. 

„Versenyért könyörögtetek már 1000 éve, most megkaptátok” – mondta Hamilton az újságíróknak az Osztrák Nagydíjat követően. 

„Végső soron azt gondolom, ez mutatja, hogy nem lehet csak egy versenyhétvége alapján panaszkodni, mert úgy tűnik, ez történik.”

„Ha egy hétvége nem sikerül jól, akkor mindenki elkezdi, hogy „ó, unalmas a versenyzés”. Aztán van egy ilyen izgalmas verseny, és a következő megint unalmas.”

„Csak el kell dönteni, hogy élvezed. A versenyzés versenyzés.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Barcelonában!