Portugál Nagydíj

Hamilton nem szállt el a kínai sikertől

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Hamilton nem szállt el a kínai sikertől

Nem szállt el a Kínai Nagydíjon aratott győzelemtől, mi több, meglehetősen pesszimista hangulatban várja a törökországi futamot a McLaren brit versenyzője, Lewis Hamilton.


Nem szállt el a Kínai Nagydíjon aratott győzelemtől, mi több, meglehetősen pesszimista hangulatban várja a törökországi futamot a McLaren brit versenyzője, Lewis Hamilton.

A 2008-as év világbajnoka újságíróknak nyilatkozva Isztambulban elárulta, két lábbal a földön járva készül a hétvégi megmérettetésre, hiszen úgy véli, ha nem a várakozásoknak megfelelően alakulnak a dolgok, nem csalódik akkorát.

„Az ember egy győztes verseny után lehet izgatott és magabiztos a következő futamot megelőzően, de nekem nincsenek különösebben magas várakozásaim” – ismerte be Hamilton.

„Általában nem szoktam túl sokat várni, szóval ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy kellene, akkor nem csalódom akkorát. Inkább óvatos vagyok- talán nem mi leszünk a leggyorsabbak ezen a hétvégén, ami könnyen elképzelhető, de ha mégis, az fantasztikus lesz. Minden tőlünk telhetőt megteszünk a győzelemért.”

„Az elmúlt versenyen nem azért nyertünk, mert nekünk volt a leggyorsabb autónk, hanem mert kijött a lépés és nekünk volt a legjobb taktikánk. Remélhetőleg csökkenteni fogjuk a különbséget és beválnak a fejlesztések, de holnap majd kiderül.”

A McLaren versenyzője hozzátette, véleménye szerint nem csak a McLaren és a Red Bull, hanem több csapat is harcba szállhat majd a győzelmekért a soron következő versenyhelyszíneken.

„A hosszabb szünetben a többi csapat képes lehetett arra, hogy csökkentse a lemaradást. A Mercedes közel van, és a Ferrari is közel lehet. A Renault is fantasztikus munkát végez, mint ahogy Petrov is parádésan vezet. Azt hiszem, nagyon szorossá válhat a helyzet, szóval remélem, hogy továbbra is sikerül előrelépéseket tennünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!