Hamilton nem tudja, mi történt a rajtnál

Lewis Hamilton számára rosszul indult a verseny, így már a rajt után tudta, hogy az első helyet nem szerezheti meg az Olasz Nagydíjon.


Lewis Hamilton számára rosszul indult a verseny, így már a rajt után tudta, hogy az első helyet nem szerezheti meg az Olasz Nagydíjon.

Hamiltonnak a rajtnál akadtak problémái, ám hogy pontosan mi, azt egyelőre ő és a csapat sem tudja. A brit pilóta csapatrádión először azt mondta, az ő hibája volt, azonban később elárulta, ezzel csak a mérnökét akarta nyugtatni.

„Nem tudom, mi történt, mindent ugyanúgy csináltam, mint máskor. Egyszerűen nagyon kipörögtek a kerekek” – mondta a világbajnok.

Az Olasz Nagydíj hétvégéjéről Hamilton összességében elmondta, hogy az autó végig nagyon jól teljesített, így nem is kellett aggódniuk a Ferrari miatt.

„Elég könnyű hétvége volt az előzővel szemben. A rajt volt a döntő a futamra nézve, ezek után pedig megpróbáltam visszakapaszkodni a második helyre, hogy rendbe hozzam a hibát.”

„Nico elhúzott, nagyon könnyű futama volt – ez történik, ha elöl vagy. Remek munkát végzett, a Ferrari nem jelentett ránk igazi veszélyt a verseny során.”

A dobogón állva Hamilton is nagyon élvezte a ceremóniát, illetve a hangulatot, amelyet az olasz közönség teremtett.

„Ez a legjobb közönség egész évben. A rajt nem sikerült, de nagyon jó nap volt a Mercedes számára, úgyhogy elégedettek lehetünk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS