Hamilton: Nem tudok mit mondani

Rendkívül kiábrándítóan, ugyanakkor semmitmondóan nyilatkozott közvetlenül a Brit Nagydíj időmérő edzése után Lewis Hamilton.


Rendkívül kiábrándítóan, ugyanakkor semmitmondóan nyilatkozott közvetlenül a Brit Nagydíj időmérő edzése után Lewis Hamilton.

A Mercedes versenyzője hazai közönsége előtt csak a hatodik rajtpozíciót szerezte meg, noha sokáig úgy tűnt, övé lehet a pole Silverstone-ban.

„Nem tudom, mit mondjak, igazából nincsenek válaszaim” – mondta nagyon csalódottan a brit versenyző a BBC-nek.

„Egyszerűen úgy döntöttem, hogy nem futok még egy kört.”

Arra a kérdésre, hogy azért hagyta-e abba a körözést, mert úgy érezte, nem tud már javítani, így felelt: „Nyilvánvalóan nem. Momentán nincs mit mondanom.”

„Az én hibám volt. Elnézést kérek rajongóimtól – alaposan kielemzek majd mindent, és holnap erősebben térek vissza a pályára!”

A Mercedes motorsport-főnöke, Toto Wolff hozzátette: „Nagyon kiábrándító. Rengeteg hibát el lehet követni ilyenkor. Láthatjuk a Ferrari példáját is.”

„Nem hinném, hogy jelentős mértékben dominálunk. Tegnap láthattuk, hogy van még némi előnyünk, de csak idő kérdése… Nem fogunk tudni az egész szezonban elöl maradni.”

A Mercedes másik versenyzője, Nico Rosberg a pole-ból rajtolhat holnap.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS