Hamilton: Nem úgy érzem, hogy ez lesz az utolsó évem az F1-ben - F1VILÁG.HU

Hamilton: Nem úgy érzem, hogy ez lesz az utolsó évem az F1-ben

HIRDETÉS
A Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton nem úgy tekint az előttünk álló szezonra, mintha az lenne számára az utolsó a Forma-1-ben.
2020 Bahrain Grand Prix, Saturday - Steve Etherington Lewis Hamilton Mercedes

A brit pilóta tavaly hetedik világbajnoki címét is megszerezte a Forma-1-ben, csapatával, a Mercedesszel viszont csak 2021 végéig hosszabbított szerződést.

Emiatt természetesen rögtön elkezdődtek a spekulációk arra vonatkozóan, hogy a brit pilóta jövőre már nem lesz tagja a száguldó cirkusz mezőnyének.

Hamilton viszont azt mondja, még nem érzi úgy, hogy felkészült a visszavonulásra, ráadásul a 2022-es szabályváltozásokat is izgalmasnak tartja.

„A jelenlegi helyzetben nem érzem úgy, hogy ez lesz a vége” – mondta a hétszeres világbajnok a Bahreini Nagydíj pénteki sajtótájékoztatóján.

„Természetesen itt lesznek a jövő évi szabályváltozások is, amik izgalmasak. Azt gondolom, ez lehet a legizgalmasabb szezon. Vannak új csapatok, új formátum, és szorosabb is a küzdelem.”

„Nem érzem úgy, hogy a végén tartok. De a következő 8 hónapban kiderül, hogy készen állok-e arra, hogy abbahagyjam, vagy sem. Én személy szerint nem gondolom, hogy így lesz, de nem tudhatjuk.” 

Hamilton hozzátette, jelenleg azt gondolja, nem a Mercedes a legerősebb a mezőnyben, így nagy kihívás vár rájuk hétvégén.

„Ez rendkívül izgalmas számunkra, csapatként. Jelenleg nem mi vagyunk a leggyorsabbak. És hogyan fogunk együtt dolgozni, hogyan fogunk egységként működni annak érdekében, hogy eljussunk oda, ahová szeretnénk? Számomra ez egy rendkívül izgalmas kihívás!”

„Az, hogy a többi csapat közelebb kerül, szerintem nagyon izgalmas lesz a rajongóknak. De én imádok együtt dolgozni csapatom tagjaival, és próbáljuk elérni közös céljainkat.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!