Hamilton: Nem vagyok koronavírusos!

Lewis Hamilton Mercedes
Fotó: Mercedes
A Forma-1 hatszoros világbajnoka, Lewis Hamilton azt mondja, egészséges, és kőkeményen folytatja a fizikai edzéseket – a brit versenyző nemrég részt vett egy eseményen olyan VIP-vendégekkel, akikről később kiderült, koronavírussal fertőződtek.

A brit versenyző március 4-én, Londonban vett részt egy eseményen a Wembley-ben, még mielőtt elutazott volna Ausztráliába. A rendezvényen jelen volt Idris Elba brit színész, valamint Sophie Gregoire Trudeau kanadai TV-s műsorvezető, akikről később kiderült, pozitív lett a koronavírus-tesztjük. Elba ráadásul az eseményen Hamiltonnal is ölelkezett.

A Mercedes versenyzője viszont a minap egy üzenetet küldött a rajongóknak, melyben azt írta, nincs gond az egészségével.

„Voltak spekulációk az egészségemmel kapcsolatban, miután részt vettem egy eseményen, melyet követően két személy koronavírus-tesztje pozitív lett” – fogalmazott Hamilton.

„Szerettem volna tudatni veletek, hogy jól vagyok, egészségesnek érzem magam, és napi kétszer edzem. Semmi tünetem nincs, és már 17 nap eltelt azóta, hogy találkoztam Sophie-val és Idrisszel. Idrisszel beszéltem is, és örülök, hogy rendben van.”

„Beszéltem az orvosommal is, leellenőriztük, hogy kell-e tesztet csinálnom, de az igazság az, hogy korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre ezek a tesztek, és vannak, akiknek nagyobb szükségük van rájuk, mint nekem, főleg úgy, hogy semmi tünetem nem volt.”

„Szóval önkéntes karanténba vonultam az elmúlt héten, sőt, valójában már a múlt péntekre tervezett edzések törlése után tartottam a távolságot az emberektől.”

„A legfontosabb, hogy mindenki maradjon pozitív, tartsuk a távolságot másoktól, szigeteljük el magunkat, ha szükséges, és rendszeresen mossunk kezet vízzel és szappannal legalább 20 másodpercig.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS