Hamilton: Nem vagyok összhangban az autóval - F1VILÁG.HU

Hamilton: Nem vagyok összhangban az autóval

HIRDETÉS
Miközben csapattársa, George Russell a második sorból rajtolhat a vasárnapi Szaúd-arábiai Nagydíjon, a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton csupán a 7. helyről kezdheti majd meg a száguldást. A brit elismerte, nem érzett rá a Mercedes autójára.
2023 Saudi Arabian Grand Prix, Friday - Jiri Krenek Lewis Hamilton Mercedes

Hamilton már a pénteki szabadedzéseken is küszködött a W14-essel, vesszőfutása pedig szombaton tovább folytatódott. Az időmérőn csak a 8. legjobb időt futotta, és csupán Charles Leclerc rajtbüntetésének köszönhető, hogy vasárnap a 7. helyről indulhat Dzsiddában. A brit pilóta méltatta csapattársát, Russellt, aki szerinte remek munkát végzett.

„George nagyszerű munkát végzett. Nagyszerű eredményt ért el, egyszerűen képes volt jobban használni az autót” – mondta a hétszeres világbajnok. „Én küszködtem azzal, hogy kihozzam belőle a teljesítményt.”

Arra a kérdésre, hogy volt-e bármiféle beállítással kapcsolatos problémája, Hamilton hozzátette: „Nem, főleg miattam volt. És igen, az autó a tempós részeken egy kicsit instabil. Van egy kifejezett dolog, amit másképp csinálok [mint Russel], talán rendben lesz vasárnap.”

Hamilton beszélt arról is, nem kifejezetten frusztrálja az, hogy a csapat idei autójának nincs meg a kellő teljesítménye.

„Nem, nem igazán – nem mondanám ezt. Az autó olyan, amilyen. George nagyszerű munkát végzett, ott van a második sorban, szóval az autóban nyilván volt teljesítmény. Én viszont egyszerűen csak nem voltam összhangban vele. Nem számít, mit csinálok, nem számít, min változtatok – egyszerűen nincs meg az önbizalom. Egy kicsit el vagyok veszve vele.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!