Hamilton: Nem volt valami jó napunk... - F1VILÁG.HU

Hamilton: Nem volt valami jó napunk…

HIRDETÉS
Nem remekelt a Mexikói Nagydíj pénteki nyitónapján a Mercedes Forma-1-es csapatának világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton.
2019 Mexican Grand Prix, Friday - LAT Images Mercedes Lewis Hamilton

A brit pilóta úgy érkezett meg Mexikóvárosba, hogy tudja, ha jó eredményt ér el, akár már ezen a hétvégén bebiztosíthatja pályafutása hatodik világbajnoki címét.

A pálya viszont nemigen fekszik a Mercedes autóinak, ami a pénteki edzésnapon be is bizonyosodott: a leggyorsabb Sebastian Vettel lett a Ferrarival, miközben Hamilton közel 1 másodperces hátránnyal csak az 5. helyen zárt.

„Nem volt valami jó napunk, de általában nekünk így megy ez Mexikóban” – mondta a brit versenyző.

„Nem voltak különösebb drámák, csak próbáltuk megérteni a gumikat. A rövid- és hosszú etapokat tekintve, a változó hőmérsékleteket figyelembe véve nehéz megmondani, hogyan fognak működni ezek az abroncsok, de ilyen játék ez.”

„Az autó egészen jónak tűnt az első edzésen, de aztán változtattunk egy kicsit a második gyakorlásra, és a pálya tapadási szintje, illetve hőmérséklete is változott, így nem találtuk el tökéletesre a beállításokat, és nem jött össze egy tökéletes kör sem – szóval több van ebben.”

„Ki fogjuk elemezni a látottakat, hogy lássuk, hol tudunk fejlődni szombatra és vasárnapra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!