Hamilton: Nem voltunk elég gyorsak - F1VILÁG.HU

Hamilton: Nem voltunk elég gyorsak

HIRDETÉS

Lewis Hamilton csalódottan nyilatkozott a mai időmérő edzést követően, hiszen elmondása szerint nem voltak elég gyorsak ahhoz, hogy harcba tudjanak szállni az előttük végzőkkel.


Lewis Hamilton csalódottan nyilatkozott a mai időmérő edzést követően, hiszen elmondása szerint nem voltak elég gyorsak ahhoz, hogy harcba tudjanak szállni az előttük végzőkkel.

A McLaren brit pilótája ugyan mindent megtett annak érdekében, hogy minél előrébbről vághasson neki a vasárnapi futamnak, csak csapattársa mellől, a harmadik sorból kezdheti meg a Német Nagydíjat, miután majd’ egy teljes másodpercet kapott Sebastian Vetteltől.

„Pontosan ez az, amit már egy ideje mondok, és senki nem hisz nekem. A harmadik csapat vagyunk jelen pillanatban, és egyelőre nem vagyunk elég gyorsak” – mondta a bajnokság éllovasa a riportereknek Hockenheimben.

Hamilton azonban elmondta, hogy egyáltalán nem lepte meg ellenfeleik sebessége, ugyanis tisztában volt azzal, hogy új csomag ide vagy oda, nagyon nehéz dolguk lesz Németországban.

„Soha nem számítok a hatodik helyre, de pontosan az történt, amit már egy ideje hangoztatok, mégpedig az, hogy jelenleg mi vagyok a harmadik legerősebb csapat a mezőnyben, és a mai napon az előttünk végző két csapat jobb munkát végzett nálunk” – magyarázta.

„A gyorsköröm sem volt az igazi, de ezzel nem lehet mit kezdeni, így mennek a dolgok. Én azonban mindent megtettem, az időmérő sebességem nem volt olyan jó, így ennél többre képtelen voltam.”

Az egykori világbajnok azonban bízik abban, hogy a vasárnapi futamon jobban fog majd szerepelni, hiszen autója vélhetően jobban fog muzsikálni versenykörülmények között a hosszú etapok alatt.

„Továbbra is keményen fogok hajtani. Holnap egy jó rajtra, és egy tiszta első körre lesz szükségünk, és aztán megpróbálok minél több pontot szerezni.”

Hamilton csapattársa, Jenson Button egy hellyel előrébbről, az ötödik pozícióból várhatja a vasárnapi verseny rajtját.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!