Friss hírek

Hamilton névváltoztatásra készül

Névváltoztatásra készül a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton. A brit pilóta azt tervezi, felveszi édesanyja családi nevét is.

A Mercedes versenyzője a dubaji Expo 2020 nevű eseményein beszélt arról, rendkívül sokat jelentene számára az, ha idén megnyerné nyolcadik világbajnoki címét, így megdöntené a Michael Schumacher, illetve saját maga által felállított rekordot.

„A világot jelentené a családomnak! Nagyon büszke vagyok a családnevemre, a Hamiltonra. Talán senki sem tudja, de az édesanyám neve Larbalestier, én pedig épp felvenni készülöm ezt a nevet” – mondta a 37 esztendős versenyző.

Hirdetés
 

„Mert nem igazán értem, mi az oka annak, hogy amikor emberek összeházasodnak, a nő elveszíti a nevét. Nagyon szeretném, ha a Hamilton mellett édesanyám nevével is folytatnám.”

Hamilton hozzátette, reméli, a névváltoztatás „hamarosan” megtörténik, ugyanis már dolgozik rajta. A Mercedes pilótájának teljes neve jelenleg Lewis Carl Davidson Hamilton.

Hamilton édesanyja, Carmen Larbalestier több versenyen részt vett már fia pályafutása során, a nő azonban még akkor elvált Hamilton édesapjától, Anthony Hamiltontól, amikor a hétszeres világbajnok még kisgyerek volt.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!