Hamilton: Nincs értelme a motor miatt aggódni - F1VILÁG.HU

Hamilton: Nincs értelme a motor miatt aggódni

HIRDETÉS
A világbajnoki éllovas Lewis Hamilton szerint nincs értelme aggódni amiatt, hogy motorgondok hátráltatják majd őket a vasárnapi Belga Nagydíjon – habár a német gyártónak több műszaki gondja akadt partnercsapatainál.
2019 Belgium Grand Prix, Friday - Wolfgang Wilhelm Lewis Hamilton Mercedes

A Mercedes Spa-Francorchampsban vetette be legújabb fejlesztésű erőforrását, ám már két műszaki problémával is szembesült, előbb Sergio Perez, majd Robert Kubica esetében.

Jogosan merül fel a kérdés, vajon a Mercedes gyári csapatánál lehetnek-e hasonló problémák a mai verseny során? Lewis Hamilton azt mondja, ő momentán nem aggódik emiatt.

„Nem tudom a részleteket azzal kapcsolatban, hogy miért szálltak el ezek a motorok, szóval nincs mi miatt aggódnom jelenleg – hiszen tényleg nem tudok ezekről semmit” – mondta a címvédő, aki a 3. helyről kezdi meg a belgiumi versenyt.

„Meggyőződésem, hogy megpróbálják kielemezni a történteket, és aztán lesz elképzelésünk róla – de momentán csak leszegett fejjel teszem a dolgom, aztán lesz, ami lesz. Sokat úgysem tehetek, szóval nincs értelme aggódni miatt.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!