Hamilton: Nincs feszültség a Mercedesen belül

Lewis Hamilton határozottan állítja, hogy nincs feszültség a Mercedesen belül, jóllehet a hétvégén tovább folytatódik a harc közte és márkatársa, Nico Rosberg között a Kanadai Nagydíjon.


Lewis Hamilton határozottan állítja, hogy nincs feszültség a Mercedesen belül, jóllehet a hétvégén tovább folytatódik a harc közte és márkatársa, Nico Rosberg között a Kanadai Nagydíjon.

Hamilton és Rosberg között igencsak parázs volt a levegő a két héttel ezelőtti Monacói Nagydíjon, ahol a brit pilóta azzal vádolta meg csapattársát, hogy szándékosan hibázott az időmérő végén, ezzel lehetetlen helyzetbe hozva őt az utolsó percekben, így már nem volt esélye a pole megszerzésére.

Hamilton azonban elmondta, hogy túltették magukat az ügyön, és most már csak a jövőre fókuszálnak.

„Beszéltünk a futam után, és mint minden barátságban, vannak hullámhegyek és hullámvölgyek” – mondta a brit pilóta, aki mindössze négy ponttal van lemaradva a bajnokságban Rosberg mögött.

„Hosszú évek óta ismerjük egymást, és meg tudunk mindent beszélni. Már alig várjuk, hogy tovább folytathassuk a közös munkát, és a konstruktőri címhez segíthessük a csapatot.”

A Mercedes szerdán egy csapatvacsorát tartott Montrealban, ahol mindkét pilóta jelen volt, és a szemtanúk szerint jó hangulatban telt az esemény.

„Együtt és külön is beszélgettünk a csapattal, semmi nem változott” – folytatta Hamilton. „A csapat kiváló munkát végez, a vezetők remekül támogatnak mindkettőnket. Volt egy vacsoránk a csapattal tegnap, és minden a helyére került, jobb, mint korábban.”

„Erősek vagyunk. Az embereknek vannak mélypontjai és csúcsidőszakai, ahogy nekünk is, és nincs ez másképpen a többiekkel sem, évek óta együtt versenyzünk, és ez így is volt mindig. Továbbléptünk, hosszú még az út a végéig, és már alig várjuk a további harcot.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!