Friss hírek

Hamilton önmagát tekinti legfőbb ellenségének

Önmagát tartja legnagyobb ellenségének a Mercedes világbajnoki címvédője, Lewis Hamilton.


Önmagát tartja legnagyobb ellenségének a Mercedes világbajnoki címvédője, Lewis Hamilton.

Bár a brit versenyző az évad eddig eltelt részében mondhatni dominált, csapattársa, Nico Rosberg, valamint a ferraris Sebastian Vettel időnként jócskán megnehezítette a dolgát.

Hamilton az elmúlt 11 versenyből 9-et meg tudott nyerni, amikor pedig arról kérdezték, hogy pszichológiai előnyben van-e ellenfeleivel szemben, így válaszolt: „Én nem így tekintek erre.”

„Mindenki ezekről a pszichológiai dolgokról beszél, de ha valamiféle pszichológiai hadviselés is van velem szemben, akkor az saját magamban keresendő.”

„Az embernek saját maga lehet a legfőbb ellensége, szóval ilyenkor a legnagyobb, láthatatlan ellenséggel kell megküzdenie.”

„A lehető legjobb akarok lenni. Tudom, hogy képes vagyok rá, tudom, hogy meg tudom csinálni, ha pedig nem sikerül, az nagyon mély nyomot hagy bennem. Egyébként nem lehet megzavarni. Ha valaki gyorsabb nálam, azt akarom kideríteni, hogy miképp tudnék jobb lenni.”

„Nem az a fajta vagyok, aki azon agyal, hogy „most én vagyok a jobb, úgy kell folytatnom, ahogy eddig csináltam.”

„Hogy hol is állok most: úgy gondolom, hogy nagyon jól érzem az autót, azt, hogy mit kell kihoznom a gumikból. A versenytempó jó, az időmérőn is javultam kicsit.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!