Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Hamilton örül, hogy vége az évnek

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Hamilton örül, hogy vége az évnek

Nehéz versenyen van túl a McLaren Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton, aki nagyon örül annak, hogy végre valahára véget ért a 2011. évi világbajnoki sorozat.


Nehéz versenyen van túl a McLaren Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton, aki nagyon örül annak, hogy végre valahára véget ért a 2011. évi világbajnoki sorozat.

A brit versenyző kieséssel zárta az év utolsó versenyét Brazíliában, miután autójának váltója megadta magát a 37. körben.

Hamilton számára az egész szezon hullámvasútszerűen alakult: habár háromszor felállhatott a dobogó legfelső fokára, rengetegszer hibázott, így csupán az ötödik helyen zárta az idei bajnokságot.

„Egyszerűen csak örülök, hogy vége a szezonnak” – mondta a McLaren versenyzője a Brazil Nagydíj után.

„Úgy gondolom, ez egy igencsak érdekes év volt, ma pedig minden tőlem telhetőt megtettem. Élveztem a versenyt, és kár, hogy nem tudtunk újabb pontokat szerezni, de ettől függetlenül élveztem a futamot.”

„Harcba szállhattam Felipével [Massa] a vége felé, de elég korán gondot okozott már a váltó, így küzdöttem a fokozatokkal.”

Hamilton hozzátette, mindent megtesz azért, hogy 2012-ben sokkal erősebb teljesítményt nyújtson.

„Nem arról van szó, hogy megkönnyebbülés az, hogy vége a szezonnak. Egyszerűen csak hosszú volt az év. Szeretnék már egy kicsit pihenni, hogy aztán újra támadjak jövőre. Sok mindenen javíthatok, de pozitívan állok a dolgokhoz, még ha nem is sikerült jó eredményt elérnünk ma.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!