Hamilton örül, mert egyértelmű fejlődést ért el a Mercedes - F1VILÁG.HU

Hamilton örül, mert egyértelmű fejlődést ért el a Mercedes

HIRDETÉS
Osztja csapattársa, George Russell véleményét a Mercedes új versenyautójával kapcsolatban a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton.
2024 Bahrain Test, Day 2 - Sam Bloxham Lewis Hamilton

A brit versenyző csütörtökön egy teljes napot eltölthetett a W15-ös kódjelű versenyautó volánja mögött, és összesen 123 kört, azaz közel 665 km-t tett meg a bahreini tesztelés második napján. Hamilton azt mondja, egyértelmű, hogy a Mercedes előre tudott lépni tavalyhoz képest, a csapat idei autóját ugyanis sokkal jobb vezetni, mint a tavalyit.

„Produktív nap volt” — mondta a hétszeres világbajnok. „Sokat tanultunk a W15-ösről, úgy a hosszú etapokon, mint az egykörös munka során. Egyértelműen előreléptünk az idei autóval, sokkal kellemesebb vezetni.”

„Nagy köszönet mindenkinek Brackley-ben és Brixworth-ben azokért az erőfeszítésekért, amiket a múlt év során tettek, nagyon hálás vagyok a kemény munkájukért. Természetesen még fejlődnünk kell. De jó alapokkal rendelkezünk, amikre építhetünk.”

„Továbbra is leszegett fejjel dolgozunk, hogy javítani tudjunk — úgy a teszt hátralévő részében, mint a jövő héten. Várom már, hogy pénteken újra autóba üljek, és folytassam a tanulást.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hamilton örül, mert egyértelmű fejlődést ért el a Mercedes
Ekkor rajtol a Forma-1-es Kínai Nagydíj
Fogadj és nyerj! Tedd meg a téteket az F1-es Kínai Nagydíjra! (x)
Norris: Nem lesz esélyünk a dobogóra Kínában
Alonso ismét erőn felül teljesített, nehéz versenyre számít
Az FIA elutasította az Aston Martin óvását

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!