Hamilton összetörte a Mercedest Jerezben

A mai napon tovább folytatják a tegnap megkezdett munkát a Forma-1 csapatai Jerezben.


A mai napon tovább folytatják a tegnap megkezdett munkát a Forma-1 csapatai Jerezben.

Akárcsak kedden, ezúttal is 11 csapat rója a köröket a spanyolországi versenypályán. Autóba ült a Marussia új igazolása, Luiz Razia, valamint Sergio Perez és Lewis Hamilton is.

Utóbbi versenyző számára nem indult jól a tesztnap, 15 kör után ugyanis a gumifalban találta magát. A brit versenyző a 6-os kanyarban fékezte el magát, és csúszott bele a gumifalba. Sérülést szerencsére nem szenvedett, de autójának eleje megrongálódott.

A Mercedes számára nem indul jól a jerezi tesztprogram, tegnap ugyanis Nico Rosberg állt meg a pályán műszaki hiba miatt, és alig több mint 10 kört tett meg.

Jelenleg egyébként Daniel Ricciardo áll az élen, bár egyszer miatta is elő kellett venni a piros zászlókat, autója ugyanis megállt a pályán.

Az ausztrált Hamilton, Webber, di Resta, Perez és Grosjean követi a tabellán – a legtöbb kört eddig di Resta futotta meg – szám szerint 27-et – a Force Indiával.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!