Hamilton óvatosabban fog nyilatkozni a jövőben - F1VILÁG.HU

Hamilton óvatosabban fog nyilatkozni a jövőben

Lewis Hamilton bevallotta, a jövőben sokkal óvatosabban fog fogalmazni, mert úgy érzi, tényfeltáró nyilatkozata miatt robbant ki a botrányt a McLaren körül a Monte-Carlói Nagydíjat követően.

Lewis Hamilton bevallotta, a jövőben sokkal óvatosabban fog fogalmazni, mert úgy érzi, tényfeltáró nyilatkozata miatt robbant ki a botrányt a McLaren körül a Monte-Carlói Nagydíjat követően.

A brit versenyző csapattársa, Fernando Alonso csütörtökön elmondta, azt tanácsolja Hamiltonnak, óvatosabban fogalmazzon, ugyanis nagyban neki köszönhető, hogy kirobbant a botrány a McLaren körül a Monacói Nagydíjat követően.

A brit média ugyanis azzal vádolta meg a wokingi alakulatot, hogy csapatutasítást alkalmazott a hercegségben, mikor arra szólította fel versenyzőit, tartsák pozíciójukat a kockázatos manőverek elkerülésének érdekében. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vizsgálatot is indított a McLaren ellen, ám az irányító testület végül tisztázta a csapatot.

“Mindig tanul az ember” –mondta Hamilton a brit médiának Montrealban. “Talán legközelebb majd megválogatom a szavaimat, de csak azt mondtam, amit éreztem. Elvégre is ember vagyok. Néha az ember nem tudja magában tartani az érzéseit, és hatalmas benne a közlésvágy, azonban legközelebb majd mosolyt csalok az arcomra, és jobban palástolom az érzéseim.”

A színes bőrű versenyző hangsúlyozta, nincsen semmi gond a csapatban, és senki nem orrolt meg rá a történtekért.

“Mindent megtennék a csapatért, hiszen fantasztikusak. Már az övék vagyok, összekötöttem a csapattal az életem, hiszen az elmúlt években már összeszokhattunk. Különleges a kapcsolatom a csapattal, ugyanis azt mondhatom, velük nőttem fel. Legalább annyira szeretnék, hogy győzzek, mint amennyire én szeretnék versenyt nyerni nekik. Nem hiszem, hogy magyarázkodnunk kellene egymás előtt. Látják, mire vagyok képes, és biztos vagyok abban is, hogy nem fognak megakadályozni abban, hogy versenyt nyerjek” – folytatta Lewis, aki kijelentette, soha nem engedné meg azt, amit Rubens Barrichello megengedett a Ferrarinak, mikor Michael Schumacher mellett versenyzett.

“Soha nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, mint Rubens. Ha ez lenne a helyzet, nem maradnék sokáig a csapattal.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!