Hamilton: Pokolian be leszünk rozsdásodva!

Lewis Hamilton training, PUMA
Fotó: PUMA
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton folyamatosan egyeztet csapatával annak érdekében, hogy a lehető legjobb formában térhessen vissza a pályára júliusban, ám biztos benne, hogy mindenki alaposan be lesz majd rozsdásodva, mire elkezdődik az idény.

A 2020-as idény a koronavírus-járvány miatt várhatóan csak július elején rajtolhat el.

Hamilton azt mondja, a kényszerpihenő alatt mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb formában térjen vissza a versenypályára.

„Remélem, hogy erősebben térhetünk vissza a pályára” – mondta a hatszoros világbajnok egy, a Mercedes YouTube-csatornáján közzétett videóinterjúban.

„De jó eséllyel, amikor majd pénteken autóba ülünk, pokolian be leszünk rozsdásodva. Szóval nagyon érdekes lesz látni, hogyan kezdünk neki a dolognak. Telefonon tartom a kapcsolatot a csapatommal, beszélek Bonóval [Peter Bonnington – a versenymérnöke] és Jamesszel [Allison – technikai igazgató] is, próbáljuk megvitatni a terveket, hogy hogyan is szeretnék megérkezni.”

„Azt gondolom, mindannyian meg szeretnénk bizonyosodni arról, hogy felhasználjuk mindezt, ami a szimulációk, a versenyszimulációk alapján rendelkezésre állnak.”

„Feltehetően beülök majd a szimulátorba is, amit nem mindig szeretek, de ki kell használnunk ezeket az eszközöket, hogy ugyanannyira készen álljunk az első verseny előtt, mintha egy futamot sem hagytunk volna ki.”

Hamilton hozzátette, nagyon nehéz lesz csúcsformába lendülni a júliusi idénykezdéskor.

„Nem tudom, hogy képesek leszünk-e rá, de ez lesz a cél” – mondta a címvédő, majd hozzátette, a lehető legjobb formában térhet majd vissza a pályára.

„Azt gondolom, ha nem fejlődsz ezekben a napokban, akkor mit is csinálsz? Csak pazarlod az időt a fenekeden ülve. Nem fog a sültgalamb a szánkba repülni. Meg kell szereznünk azt, amit akarunk. És jobban kell akarnod, mint annak, aki ellen harcolsz. Fel kell állnod és csinálnod kell.”

„Meglehetősen jó formában vagyunk, de mindig lehet javítani ezen. Mindig látok némi zsírt itt-ott, és tudom, hogy keményebben kell dolgoznom, el kell mennem futni! De valójában azért nincs rajtam olyan sok felesleg.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS