Friss hírek

Hamilton reagált a jövőjével kapcsolatos pletykákra

Megszólalt Forma-1-es jövőjével kapcsolatban a száguldó cirkusz legeredményesebb versenyzője, Lewis Hamiltont azt követően, hogy két világbajnok is megkérdőjelezte a Mercedes iránti elkötelezettségét.

A hétszeres világbajnok szerződése az idei szezon végén jár le a német csapatnál, nemrégiben pedig Damon Hill és Jenson Button is arról formált véleményt, hogy szerintük honfitársuk szeretné megvárni, milyen lesz a Mercedes idei autója, mielőtt újra elkötelezi magát a csapattal.

Hamilton viszont a szezonnyitó Bahreini Nagydíj helyszínén leszögezte, esze ágában sincs hátat fordítani a Mercedesnek, mely gyártóhoz gyerekkora óta erős szálak fűzik.

Hirdetés
 

„Alapvetően arról van szó, hogy egyesek a tények ismerete nélkül pletykákat kreálnak” – mondta a brit autóversenyző újságíróknak nyilatkozva, amikor Hill és Button nyilatkozatairól kérdezték. „Az ilyen soha nem segít, és az ember azt gondolná, hogy ezt nekik mostanra tudniuk kellene.”

„13 éves korom óta vagyok a Mercedesszel. És egy olyan nehéz év után, mint a tavalyi, még mindig itt vagyok. És akár nehéz évünk lesz idén, akár nem, akkor is itt leszek. Harcos vagyok, és csapatként küzdünk. Imádom annak a kihívását, hogy megoldásokat találjunk, és hinni abban, hogy képes vagyok olyan helyekre juttatni az autót, ahová talán mások nem. Imádom ezt a kihívást.”

Hamilton hozzátette, nem sietős számukra, hogy ismét aláírjanak egy darab papírt – a felek ugyanis tudják, elkötelezettek egymás iránt.

„Természetesen bárcsak nagyszerű autóval kezdenénk a szezont, de szerintem maga a közös utazás az, ami igazán számít. Nincs fennakadás a szerződésünkkel kapcsolatban. Mindig nagyon-nagyon nyugodt voltam ezzel kapcsolatban. Nem érzem azt, hogy ezt most ebben a másodpercben le kell zongoráznom. Nagyon szerencsés helyzetben vagyok. Majd megcsináljuk, ha készen állunk.”

„Nagyszerű a kapcsolatom Totóval és a Mercedesszel, teljes mértékben támogatjuk egymást, és nagyon izgatott vagyok a közös jövőnkkel kapcsolatban. Büszke vagyok arra a munkára, amit végzünk úgy a pályán, mint azon kívül – és azokra a lehetséges dolgokra is, amiket a továbbiakban csinálhatunk közösen.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!