Hamilton: A Red Bull gyorsabb a Ferrarinál - F1VILÁG.HU

Hamilton: A Red Bull gyorsabb a Ferrarinál

HIRDETÉS
Fotó: Hungaroring Media

A Mercedes háromszoros világbajnoka, Lewis Hamilton azt mondja, nagy változtatásokat kellett végrehajtani autóján a Forma-1-es Amerikai Nagydíj pénteki szabadedzésein.

A bajnoki tabella éllovasa mindkét tréningen a leggyorsabb volt, és elmondása szerint a nap végén elégedett is volt autójával, miután sikerült jelentős mértékben változtatni annak beállításain.

„Igazán jó pénteki nap volt, nagyon elégedett vagyok” – mondta a brit.

„Elég komoly változtatásokat kellett eszközölnünk, de általában elég jól váltottam, és minden jól alakult. Persze soha nem kényelmes a dolog, de jó nap volt, elégedett voltam az autóban. Az egyensúly tekintetében jó előrelépéseket tettem, szóval remélhetőleg ezt folytatni tudjuk majd.”

Hamilton úgy véli, a Red Bull eddig nagyobb fenyegetést jelent a Ferrarinál.

„Nehéz megmondani, mert Sebastian [Vettel] nem sokat körözött, a Red Bull viszont gyorsnak tűnik. A két csapat közül a Red Bull tűnt gyorsabbnak, de a Ferrari nem sokat dolgozott.”

„Mi sem tettünk meg túlzottan hosszú etapot, mert problémáink voltak, ezért kellett megállnom nagyjából a felénél. De az alapján, amit megtettem, elég közelinek tűnik a Red Bull tempójához.”

„Általában gyorsak vagyunk, de aztán a versenytempó tekintetében gyakran a Red Bull és a Ferrari mögé kerülünk, ma viszont szerintem egy szinten voltunk a Red Bullokkal, szóval jobb a helyzet, mint általában.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!