Hamilton régi felvételeket nézett, ha már nem körözhetett pénteken - F1VILÁG.HU

Hamilton régi felvételeket nézett, ha már nem körözhetett pénteken

HIRDETÉS
Régi belső kamerás felvételeket nézegetett körözés helyett az Eifel Nagydíj pénteki nyitónapján Lewis Hamilton. A Mercedes versenyzője azt mondja, nagy kihívás vár rájuk hétvégén, ha az esős körülmények maradnak a Nürburgringen.
2020 Italian Grand Prix, Sunday - Steve Etherington Lewis Hamilton Mercedes

Mivel a mentőhelikopter a ködös idő miatt nem tudott volna biztonságosan eljutni a legközelebbi kórházba baj esetén, az F1-es mezőny tagjait nem engedték pályára pénteken.

Emiatt úgy kell nekivágniuk a szombati napnak majd, hogy semmit sem gyakoroltak a 2013 után ismét Forma-1-es versenyt rendező Nürburgringen.

Hamilton azt mondja, nem unatkozott a kényszerpihenő alatt, bár azért jobb lett volna, ha körözhetnek pénteken.

„Itt van velem a kutyám, Roscoe, szóval vele lógtam egy kicsit, de egyébként onboard-felvételeket néztem azokból az időkből, amikor itt jártunk, és esett” – mondta a címvédő.

„Remélhetőleg tisztább lesz az ég, de attól még vizes maradhat a pálya… Ez pedig komoly kihívást jelent majd, főleg, hogy kevesebbet gyakorolhatunk – szóval várom már.”

„Egy kicsit persze frusztráló, hogy ki kell hagynunk ilyen napokat, de mivel kevés gumi áll rendelkezésünkre, valószínűleg amúgy sem köröztünk volna sokat, mivel lehet, hogy ilyenek maradnak a körülmények a hétvége további részére.”

„Szerettem volna pályára gurulni, legalább egy installációs körre. De a helikopter miatt nem volt erre lehetőségünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!