Friss hírek

Hamilton: Remélem, néhány probléma előjön

Fotó: Mercedes
Hatalmas lelkesedéssel és újult energiával vág neki a 2019-es szezonnak a regnáló világbajnok, Lewis Hamilton, aki szerdán már pályára is vitte új versenygépét.

A Mercedes szerdán mutatta be új autóját, amelyet rögtön pályára is vittek – az első benyomások mind Valtteri Bottas, mind Hamilton számára pozitívak voltak. 

Mindketten alig várták, hogy autóba ülhessenek, majd a silverstone-i bemutatót követően először Bottas, majd Hamilton körözhetett az új versenygéppel. 

„Remélem, hogy ez az ezüstnyíl egy további bajnoki cím felé repít engem” – nyilatkozta Hamilton a Sky televíziónak. „Mindenesetre ezt a célt tűztük ki magunk elé. Nagyon büszke vagyok a munkára, amit a csapat végzett az új autóval.

„Valtteri hajtott először a pályára, később én. Egy új autóval mindig ragyogó érzés menni, olyan, mint amikor valakivel ismerkedsz. Arról szólt a dolog, hogy minél gyorsabban ráérezzek – minden simán ment, ez elég jó, nem volt semmi problémánk.”

„De tulajdonképpen szeretném, hogy néhány probléma előjöjjön, mert az esetleges nehézségeket szeretném a teszteken tisztázni, nem pedig a versenyhétvégéken látni őket. De azért ne legyenek olyan nagyok!” – mosolygott a brit. 

Hamilton hozzátette, úgy látja, az egész csapat felkészült a következő szezonra, és motiváltabbak, mint valaha: 

„Fantasztikus energiát érzek a csapatban. Nem magától értetődő ez a sikereink után. Könnyű lenne hátradőlni, de onnan sosincsenek jó kilátások. Mindenki nagyon várja, hogy végre kezdjünk.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!