A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Hamilton: Remélem, Vettel a Racing Pointhoz szerződik!

A Mercedes hatszoros világbajnoka, Lewis Hamilton azt reméli, riválisa, Sebastian Vettel a Racing Point csapatához szerződik, és 2021-ben is marad a Forma-1-ben.

A német versenyző a szezon végén távozik a Ferraritól, miután csapata nem hosszabbította meg idén lejáró szerződését – helyét Carlos Sainz veszi át.

A hírek szerint hamarosan bejelenthetik, hogy Vettel a jövőre már Aston Martin néven szereplő Racing Pointhoz szerződik.

A 70. évfordulós Nagydíj helyszínén, Silverstone-ban Vettelről is kérdezték a vb-címvédő Lewis Hamiltont, aki kifejtette, szemmel látható, hogy ellenfele nem kapja meg a szükséges eszközöket és támogatást a Ferrarinál.

„Sebastian nehéz időszakon megy keresztül” – nyilatkozta Hamilton a német Sky Sportnak.

„Nem kapja meg a platformot ahhoz, hogy tündököljön. A csapata egy kis árnyékot vet rá. Pedig egy versenyzőnek szüksége van arra, hogy a csapata felemelje őt, hogy támogassa.

„Izgatottan figyelem, mit hoz számára a jövő. Remélem, hogy a Racing Pointhoz szerződik. A csapatnak van terve, és van potenciál az autójukban. Ő vezető lenne ott, a csapat köré épülne. Nem végzett ő még itt!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!