Friss hírek

Hamilton reméli, folytatódik küzdelmük a Ferrarival és a Red Bull-lal

A világbajnoki pontversenyben élen álló Lewis Hamilton abban bízik, a Ferrari és a Red Bull a soron következő versenyhelyszíneken is erős teljesítménnyel rukkol elő.

A nyári szünetet követő két versenyen, Belgiumban és Olaszországban a Ferrari diadalmaskodott Charles Leclerc révén – az olasz istálló autóinak különösen kedveztek a tempós helyszínek.

A Forma-1 mezőnye azonban jövő hétvégén Szingapúrba látogat, a Marina-öbölben elterülő versenypálya pedig – ahogy az utána következő helyszínek – nem igazán kedvez majd a Ferrari autóinak.

Hamilton viszont azt reméli, a következő hetekben is izgalmas küzdelmeket látunk majd a topcsapatok közt.

Arra a kérdésre, hogy a soron következő versenyeken nekik áll-e majd a zászló azok után, hogy a mezőny túl van már a két „Ferrari-pályán”, Hamilton így felelt: „Én nem így gondolkodom. Nem úgy gondolok a következő versenyre, hogy azon jár a fejem, nekünk kedvez-e majd a helyszín.”

„A héten elmegyek a gyárba, végig megyünk ugyanazokon a folyamatokon, és reméljük, hogy javítani tudunk az autón, a metóduson a következő hétvégére, és jobb munkát tudunk végezni.”

„Bízom benne, hogy jobb munkát tudok végezni a következő versenyen. Ha ugyanilyen versenyképesek lesznek a következő futamon is, az nagyszerű. Remélem, hogy szoros lesz a küzdelem köztük, a Red Bullok és a Ferrarik között a következő versenyen is. Én személy szerint azt szeretném, ha ez a csata folytatódna. Nagyszerű lenne még több ilyen lehetőség.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!