Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Hamilton reméli, hogy egy új kezdet jön

Lewis Hamilton bízik abban, hogy az Abu Dhabi Nagydíjon aratott győzelme egy új fejezet kezdete lesz karrierjében, miután az elmúlt versenyeken számos balszerencse érte.


Lewis Hamilton bízik abban, hogy az Abu Dhabi Nagydíjon aratott győzelme egy új fejezet kezdete lesz karrierjében, miután az elmúlt versenyeken számos balszerencse érte.

A McLaren brit versenyzője idei harmadik győzelmét aratta a szezon utolsó előtti futamának helyet adó Abu Dhabi Nagydíjon, ahol a pole-ból induló Sebastian Vettel már az első körben kiesett.

„Egyelőre még nem tudom, hogy visszatértem-e a helyes útra. Túl korai még erről beszélni, de az biztos, hogy egy jó kezdet” – mondta.

„Még egy kiváló verseny áll előttünk Brazíliában, szóval most arra kell fókuszálnunk, és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy megtartsuk ezt a lendületet. Mint azt mindenki tudja, bármi megtörténhet, így koncentráltnak kell maradnunk.”

Bár Fernando Alonso szinte az egész verseny alatt folyamatos nyomást gyakorolt rá az egész versenyen, Hamilton elmondta, hogy úgy érzi, irányítása alatt tartott mindent.

„Nagyon ritka számunkra és számomra, hogy megvan a lehetőségem tartani a különbséget és irányításom alatt tartani a versenyt” – folytatta. „Viszont a mai napon megvolt a sebességem ahhoz, hogy mindenkit magam mögött tartsak.”

„Volt egy pont, mikor csökkenteni tudta a hátrányát (Alonso), azonban ez nem jelentett rám különösebb veszélyt, hiszen egy kicsivel másabb stratégián voltunk. A csapat fantasztikus munkát végzett, mindenkit hatalmas dicséret illet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!