Friss hírek

Hamilton reméli, mindenki tiszta küzdelmet akar hétvégén

A nyolcadik világbajnoki címére pályázó Lewis Hamilton abban bízik, tiszta küzdelmet vívhat majd a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj riválisával, Max Verstappennel.

A két bajnokesélyes azonos pontszámmal érkezett meg a szezon utolsó versenyének helyszínére, ám természetesen a csütörtöki médianapon is komoly beszédtémát szolgáltattak a múlt vasárnapi versenyen történtek.

Hamilton újságírói kérdésre azt mondta, nagyon bízik abban, hogy nem lesznek vitás esetek, és ellenfele is tiszta küzdelmet akar majd vívni.

Hirdetés
 

„A hétvége előtt semmiféle energiát nem fektetek az efféle dolgokba. Azt gondolom, és őszintén hiszem, hogy mindenki győzni jött ide. Szeretném azt hinni, hogy mindenki megfelelően akarja csinálni” – mondta a hétszeres világbajnok.

„Egy nagyszerű versenyért vagyok itt. Csapatként pozitívan érkeztünk meg ide, nagyszerű autóval rendelkezünk. A Red Bull tavaly győzött itt, szóval nem kétséges, hogy ezen a hétvégén is erősek lesznek. De azt gondolom, szépen felzárkóztunk. És úgy hiszem, erősek lehetünk.”

„Volt sok jó versenyünk, és nyilván voltak incidensek is. De szeretném azt hinni, hogy tanultunk ezekből a dolgokból.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!