Friss hírek

Hamilton reméli, nem lesz eső vasárnap

Csak a 3. helyről kezdheti majd meg a 2021-es Forma-1-es idény 12. versenyét, a Belga Nagydíjat Lewis Hamilton. A címvédő Max Verstappennel és George Russell-lel szemben is alulmaradt az időmérőn, vasárnapra pedig kedvező időjárást remél.

A Belga Nagydíj időmérőjét esős körülmények között tartották meg, Hamilton pedig közel 3 tizedmásodperccel lassabbnak bizonyult Verstappennél, ráadásul Russell is elé tudott keveredni.

A hétszeres világbajnok azt mondja, nem volt túl ideális utolsó gyorsköre.

„Nagyon nehéz nap volt ez mindenki számára, csak próbáltunk pozitívak, koncentráltak és higgadtak maradni” – mondta a címvédő.

„Max erős kört rakott össze, szóval szép munkát végzett, és George is nagyszerűen dolgozott. Az első köröm igazán jó volt, de a gyorsköreim között lehűltek a gumijaim, szóval szerintem az utolsó körömben maradt még egy kicsit. Az ember tanul az ilyenekből. Mindent beleadtam ma, de szeretnénk előrébb jutni vasárnap.”

Hamilton azt reméli, a vasárnapi versenyt száraz pályán futják majd.

„Jobb időjárásban bízom, egy száraz napban, az nagyszerű lenne a rajongók számára is, ráadásul érdekes lenne látni, ki hogyan áll a szárnyállásokat tekintve.”

„Mi próbáltunk megfelelő egyensúlyt találni a végsebesség és a leszorítóerő között. Szombaton talán nem volt ideális a dolog, de majd meglátjuk, vasárnap mennyire lesz az. Természetesen mindent beleadunk majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!