Hamilton rosszul lett a dobogón, a koronavírus utóhatásaival küzd - F1VILÁG.HU

Hamilton rosszul lett a dobogón, a koronavírus utóhatásaival küzd

HIRDETÉS
A Mercedes csapatorvosához kellett fordulnia Lewis Hamiltonnak a vasárnapi Magyar Nagydíjat követően, a világbajnoki címvédő ugyanis nem érezte jól magát a hungaroringi versenyt követően.
2021 Hungarian Grand Prix, Sunday - LAT Images Lewis Hamilton

A hétszeres világbajnok egy küzdelmes verseny után zárt végül a 3. pozícióban, miután egy rossz stratégiai döntés miatt elveszítette a vezetést a futam elején.

Hamilton a verseny leintését követően kihagyta a futamot követő TV-interjúkat, a Mercedes orvosának ugyanis meg kellet vizsgálnia őt. A német istálló szóvivője megerősítette, a címvédő „fáradtságra és enyhe szédülésre” panaszkodott a leintés után.

A Mercedes versenyzője aztán később megjelent az újságírók előtt.

„Igen nagyon szédültem, és minden elhomályosult a dobogón” – fogalmazott a brit pilóta, aki elárulta azt is, amióta decemberben elkapta a koronavírust, vannak egészségügyi problémái.

„Egész évben küszködött az egészségemmel, próbálok egészséges maradni a tavalyi év végén történtek után, de még… Folyamatos a küzdelem.”

„Nem igazán beszéltem erről senkinek, de azt hiszem, elhúzódik a dolog. Emlékszem, milyen hatása volt annak, amikor elkaptam, az edzések azóta mások, és a fáradtság szintje is más. Igazi kihívást jelent, ahogy mondtam.”

„Persze próbálok edzeni és a legjobban felkészülni. Most és szombaton talán a hidratáltság is szerepet játszott. Nem tudom, de nem tapasztaltam még ilyet. Hasonló volt Silverstone-ban is, de ez most sokkal rosszabb volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!