Hamilton: Russell lenyűgöző munkát végzett - F1VILÁG.HU

Hamilton: Russell lenyűgöző munkát végzett

HIRDETÉS
Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője izgatottan tért vissza Abu Dhabiba a hétvégén, miután csütörtökön negatív lett a koronavírus-tesztje.
2020 Turkish Grand Prix, Thursday - Steve Etherington Lewis Hamilton Mercedes

Hamilton kénytelen volt kihagyni a Szahíri Nagydíjat, miután elkapta a koronvírust, azonban a brit hamar kiheverte a betegséget, az Abu Dhabi Nagydíjra ugyanis már visszaülhetett a Mercedesbe. 

„Nagyon-nagyon boldog voltam ma reggel, hogy visszajöhettem” – nyilatkozta Hamilton. „Úgy éreztem, mintha az első nap lenne az iskolában, vagy valami ilyesmi. Határozottan kellett egy perc, mire visszaszoktam az első edzésen.”

Hamiltonnak az első edzés során a fékekkel akadt problémája, ezért fél órát ki kellett hagynia a tréningből. 

„A második edzésen még mindig kerestem a helyemet, de nem volt túl rossz. Úgy gondolom, sikerült túljutnunk a legtöbb dolgon, amit kihagytunk az első edzésen, befejeztünk mindent.”

A második tréning sem múlt el a brit számára technikai gond nélkül: a váltóval akadtak kisebb problémái. 

„Ez határozottan egy káosz-nap volt, sok minden történt” – mondta a brit. „A srácok nyilván három hete úton vannak, szóval volt egy pár mumus dolog, de túljutunk ezeken, ahogy mindig, és tudom, hogy a holnap jobb lesz.”

Néhány dolgot leteszteltünk a következő évre is. A srácok olyan keményen készülnek a következő évre, amennyire csak tudnak.” 

A kérdésre, mit gondol Russell múlt heti teljesítményéről, Hamilton így válaszolt: „Úgy gondolom, George lenyűgöző munkát végzett. Szerintem mindenki tudja.”

„Ami engem illet, a 27 évnyi karrierem alatt soha nem hagytam ki egy futamot sem. Egy napon majd könyvet írok róla. De ahogy mondtam, most egyszerűen örülök, hogy visszatértem.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!