Friss hírek

Hamilton: Semmit sem javultunk az első verseny óta

Tovább kell próbálkoznia a Mercedes Forma-1-es csapatának ahhoz, hogy megoldja jelenlegi problémáit, Lewis Hamilton szerint ugyanis Miamiban bebizonyosodott, semmit sem tudtak fejlődni az első verseny óta.

A német istálló idei autója képtelen harcba szállni a győzelmekért, a versenyzőket pedig jelentősen hátráltatja a „delfinezés”, azaz a versenygép pattogó mozgása. A csapat több újítást is pályára vitt Miamiban, és bár kezdetben úgy tűnt, ezek működnek, a hétvége jelentős részében tovább küszködött a Mercedes.

Lewis Hamilton pedig a verseny után azt mondja, a javulás jeleit sem látja, így továbbra is kőkeményen kell dolgozniuk.

Hirdetés
 

„Sajnos nem. Ugyanolyan a sebeségünk, mint az első versenyen volt. Szóval tovább kell próbálkoznunk” – mondta a hétszeres világbajnok. „Sajnos nem javultunk ezen az öt versenyen. Bízom benne, hogy egy ponton majd fogunk. De tovább kell próbálkoznunk, keményen kell dolgoznunk.”

„A versenyen nem volt olyan rossz. Versenyről versenyre, pályáról pályára, aszfaltról aszfaltra változik a dolog, függ attól, hogy mennyire emeljük meg, vagy állítjuk lejjebb az autót. Vasárnap nem volt olyan rossz a dolog, csak nem voltunk gyorsak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!