Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Hamilton: Soha nem láttam ilyet

Habár az autóból kiszállva kissé boldogtalannak tűnt Lewis Hamilton, elmondása alapján nem bánkódik, és elismerte, hogy csapattársa egész hétvégén jobban teljesített nála.


Habár az autóból kiszállva kissé boldogtalannak tűnt Lewis Hamilton, elmondása alapján nem bánkódik, és elismerte, hogy csapattársa egész hétvégén jobban teljesített nála.

Az 1992 után újra visszatérő Mexikói Nagydíjat teltház fogadta a versenypályán – a nézők üdvrivalgása pedig hatalmas lelkesedésükről tanúskodott. A dobogós ünneplés során is hangosan énekelték a győztesek neveit – Hamilton ezen nagyon meglepődött.

A brit pilóta az Amerikai Nagydíjon már megnyerte a 2015-ös világbajnoki címet, így nem kell aggódnia amiatt, hogy csapattársa legyőzte őt – véleménye szerint Rosberg megérdemelte az első helyet.

„Nico fantasztikusan vezetett az egész verseny során. Nagyon jó itt lenni, a közönség hihetetlen, pályafutásom során nem láttam még ilyet.”

Hamilton elmondta, természetesen nem hagyta győzni csapattársát, mindent megtett annak érdekében, hogy megelőzze őt, azonban erre a körülmények miatt nem volt lehetősége.

„Jó volt a tempóm, de nem tudtam közel kerülni hozzá, mert olyankor nem volt leszorítóerő.”

A háromszoros világbajnok hozzátette, a pálya tapadásával egész hétvégén problémák voltak, ezért erre mindenképpen megoldást kell találniuk a jövőre nézve.

„Speciális gumikat kellene ideszállítania a Pirellinek” – mondta.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!