Orosz Nagydíj

Hamilton soha nem veszítette el a hitét

Lewis Hamilton elmondta, hogy egy pillanatig sem keseredett el és mindig is hitt magában, jóllehet az elmúlt versenyek nem éppen úgy alakultak számára, ahogy azt tervezte.


Lewis Hamilton elmondta, hogy egy pillanatig sem keseredett el és mindig is hitt magában, jóllehet az elmúlt versenyek nem éppen úgy alakultak számára, ahogy azt tervezte.

A McLaren brit versenyzője számos incidens főszereplője volt az elmúlt időben, rengeteg kritika érte agresszív vezetési stílusa miatt, ám azzal, hogy a vasárnapi versenyt a második helyen fejezte be, úgy tűnik, valamelyest kijött a gödörből.

Hamilton azonban elmondta, hogy mindig is hitt magában, és a látszat ellenére magabiztos volt, még akkor is, mikor rengetegen támadták, olykor jogosan, olykor jogtalanul.

„Soha nem vesztettem el a hitem” – mondta. „A csapat bizalmát élvezem, mindenki hisz bennem, szóval minden arról szól, hogy maradj ki a problémákból, ne kelljen a sportfelügyelőkhöz járni, és megpróbálj egyre jobb eredményeket elérni.”

Hamilton azt is elmondta, hogy bár az élről vághatott neki a mai megmérettetésnek, elégedett a második hellyel, ugyanis egy nehéz verseny volt számára a koreai, hiszen autója vezethetősége hagyott némi kívánnivalót maga után.

„Rendben van a második hely, nem olyan rossz. Mark (Webber) kiválóan vezetett az egész versenyen, és gratulálok Sebastiannak. Mindketten nagyon gyorsak voltak az egész hétvégén, és a versenyen nagyon nehéz volt elkapni és megelőzni Sebet” – folytatta.

„A versenyen küszködtem. Az alulkormányozottsággal szenvedtem, azonban egy jó hétvége volt számomra az elmúlt futamokhoz képest, szóval örülök.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS