Friss hírek

Hamilton szerint a riválisok közelebb kerültek

Ugyan a második szabadedzésen csak negyedik lett, Lewis Hamilton azt mondja, kiválóan sikerült számukra a Szingapúri Nagydíj pénteki napja.


Ugyan a második szabadedzésen csak negyedik lett, Lewis Hamilton azt mondja, kiválóan sikerült számukra a Szingapúri Nagydíj pénteki napja.

A brit pilóta elárulta, van még hová fejlődni, de úgy érzi, esélye lesz arra, hogy a szombati időmérő edzésen a pole pozícióért harcoljon. Arra viszont rámutatott, a kanyargós utcai pályán a riválisok sokkal nagyobb fenyegetést jelentenek, mint a korábbi versenyeken.

Hirdetés
 

„Nagyon jó edzéseink voltak, sikerült teljesítenünk a tervezett programot” – mondta a címvédő.

„Élvezetes nap volt, a pálya azonban fizikailag nagyon megterhelő. Az autó jónak tűnik, de a többiek ezen a hétvégén sokkal közelebb vannak hozzánk – ha nem gyorsabbak nálunk. Persze küzdeni fogunk, de keményen kell dolgoznunk, és meg kell találnunk, hol van a köridő.”

„Az időmérő nagyon fontos, mivel az előzés elég nehéznek tűnik itt – majd meglátjuk, mit hoz a holnap.”

A Mercedes másik bajnokaspiránsa, Nico Rosberg kevésbé volt elégedett – ő az mondta, rossz beállításokat választott a második tréningre, emiatt nem ért el olyan eredményt, mint szeretett volna.

„Az első szabadedzésen jól éreztem magam az autóban, de aztán a két edzés között változtattam kicsit az autón, és mint kiderült, a rossz irányba indultam el” – mondta kissé csalódottan a német.

„Értékes tapasztalat volt, mivel tudom, mit kell tenni holnapra. A pálya nagyon megterhelő, a gumikopás pedig jelentősnek tűnik. De alapvetően jó visszatérni Szingapúrba, mivel maga az esemény nagyszerű. Az autóban ülni viszont borzasztó: hihetetlen a forróság, de erre számítottunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!