Hamilton szerint „fantasztikus” küzdelem vár ránk hétvégén - F1VILÁG.HU

Hamilton szerint „fantasztikus” küzdelem vár ránk hétvégén

HIRDETÉS
A világbajnoki pontversenyben élen álló Lewis Hamilton szerint „fantasztikus” küzdelem vár a Forma-1 rajongóira a három élcsapat között a hétvégi Japán Nagydíjon.
2019 Hungarian Grand Prix, Friday - Steve Etherington Lewis Hamilton Mercedes

A brit versenyző a legutóbbi, oroszországi versenyen győzni tudott, köszönhetően többek között annak, hogy Sebastian Vettel lerobbanó Ferrarija miatt érvénybe léptették a virtuális biztonsági autós protokollt, ami miatt a győzelemre esélyes Charles Leclerc visszacsúszott.

Lewis Hamilton azt mondja, „ötlete sincs”, hogy Szuzukában a Mercedes, a Ferrari, vagy a Red Bull lesz-e a leggyorsabb.

„Fantasztikus lesz” – mondta az ötszörös világbajnok. „Szuzuka hihetetlen, az egyik legizgalmasabb része az évnek, most pedig még inkább, hiszen három szolid, hihetetlenül gyors csapat van, akik űzik-hajtják egymást, és megvan bennünk a potenciál a győzelemhez.”

„Ötletem sincs, ki lesz a leggyorsabb. Jelenleg a Ferrari eléggé dominál, de a mi autónknak talán egy kicsit jobban fekszik majd a pálya, ki tudja? Vagy a Red Bull esetleg…”

„Szóval izgalmas lesz, hiszen ez egy nagyon komoly versenyzői pálya, az egyik legjobb a szezon során. Igazi fűvel és sóderággyal, illetve falakkal, szóval tényleg erőpróba az autó és a pilóta számára is. Csak azt remélem, hogy nagyon jó versenyünk lesz hétvégén!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!