Hamilton szerint ezek lehetnek az új F1-es szezon meglepetéscsapatai - F1VILÁG.HU

Hamilton szerint ezek lehetnek az új F1-es szezon meglepetéscsapatai

HIRDETÉS
A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton azt reméli, idén legalább három csapat lehet majd harcban a végső győzelemért, sőt, szerinte más istállók is meglepetést okozhatnak.
2022 Abu Dhabi Grand Prix, Friday - Steve Etherington Lewis Hamilton

A Mercedes egy nehéz idényt követően tavaly csak a konstruktőri verseny 3. helyén zárt, a folyamatosan javuló forma azonban bizakodásra ad okot az ezüstnyilaknál. Hamilton reméli, 2023-ban méltó ellenfelei lesznek majd a vb-címvédő Red Bullnak, ugyanakkor azt is reméli, a Ferrari is harcolni tud a trófeáért.

„Szeretném azt hinni, hogy mi leszünk azok, akik versenyezni tudunk velük, és képesek leszünk ismét legyőzni a Red Bullt – kétségkívül hiszek ebben” – mondta a hétszeres világbajnok. „De tényleg remélem, hogy a Ferrari is erős lesz a következő években.”

„Határozottan nehéz szezonjuk volt, de voltak erős jelek, amiket jó volt látni. És jó látni azt, hogy a Ferrari újra jól szerepelt. Szóval remélem, hogy több mint két csapat harcolhat majd a következő idényben. Bízom benne, hogy legalább hárman ott leszünk. Ha nem, akkor meglepő módon talán még több csapat!”

Hamilton kifejtette, szerinte volt csapata, a McLaren, de a tavalyi szezon alapján akár az Alpine is meglepetést okozhat az előttünk álló idényben.

„Miért ne érhetne oda a McLaren? Majd meglátjuk. De még az Alpine is lenyűgözően teljesített. Szóval meglátjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!