Hamilton szerződéséről beszélt Wolff - F1VILÁG.HU

Hamilton szerződéséről beszélt Wolff

HIRDETÉS
Lewis Hamilton szerződése a következő szezon végén lejár a Mercedes Forma-1-es csapatával, ám Toto Wolff elárulta, már dolgoznak az új egyezségen.
2018 Japanese Grand Prix, Sunday - Wolfgang Wilhelm Toto Wolff Lewis Hamilton Mercedes

Lewis Hamilton jövőre a tizenegyedik szezonját kezdi a Mercedes Forma-1-es csapatánál, a 2021 elején aláírt aktuális szerződése jövő év végén azonban lejár. A legutóbbi szerződéshosszabbításukat meglehetősen későn, szezonkezdet előtt 1-2 hónappal véglegesítették, ám Toto Wolff most ennél hamarabb pontot tenne az ügy végére. A csapatvezető télen is meglehetősen elfoglalt, ennek ellenére már február előtt újra aláírna Hamiltonnal.

“Hosszú a teendőim listája, amiket a 2023-as szezon előtt el kell végeznem. Ezek egyike természetese Lewis szerződése, amit a tél folyamán véglegesítünk. Konkrét időpontunk nincs” – árulta el Wolff, akinek meggyőződése, hogy Hamilton marad a Mercedesnél, és folytatja a 2013 óta íródó közös történetüket.

“Abszolút. Lewis a csapat része, a csapat pedig Lewis egyik része, szóval semmi okunk nincs a szétválásra.”

A 2022-es egy nehéz idény volt a Mercedes számára, ami 2014 óta most először nem volt harcban egyetlen világbajnoki címért sem. Ez azonban nem vette el a hétszeres világbajnok kedvét a versenyzéstől.

“Az egyik erőssége, hogy mindig éhezik a sikerre. Nagyszerű sportember, de emellett egy olyan ember is, aki hihetetlenül elszánt” – méltatta pilótáját Wolff.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!