Hamilton szívesen kifütyültetné magát Monzában

Szívesen kifügyültetné magát ismét Monzában a Mercedes AMG Petronas világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton.


Szívesen kifügyültetné magát ismét Monzában a Mercedes AMG Petronas világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton.

Az angol versenyző tavaly nyerni tudott a Ferrari otthonában, az Olasz Nagydíjon, aminek az olasz rajongók nem feltétlenül örültek – Hamilton azonban egyáltalán nem bánná, ha nemkívánatos vendégként ismét a dobogó legfelső fokára állna.

„Imádnám, ha ugyanazt átélhetném, mint tavaly” – mondta a 2008-as év legjobbja.

„Ha odakerülök, és kifütyülnek, az azt jelenti, hogy megnyertem a futamot, és kétségkívül ezt szeretném. De meglepően sokan támogatják a Mercedest itt.”

„Biztosan sok időbe telik, mire minden Ferrari-rajongó megváltoztatja a véleményét, de ez teljesen természetes.”

A Mercedes egy módosított kis leszorítóerejű csomaggal érkezett Monzába, ami a csapat reményei szerint megoldja majd a Belgiumban tapasztalt problémákat.

„A csapat rengeteg elemzést végzett azért, hogy megoldja a problémákat, és azt hiszem, sikerült is” – fogalmazott.

„Hogy ezen a hétvégén látunk-e hasonló problémákat, azt majd meglátjuk, de remélhetőleg jobban alakulnak a dolgaink. Egy elég technikás pályáról van szó, fontos, hogy jó legyen az egyensúly a kerékvetők miatt, de a legfontosabb, hogy a váltóáttételezés megfelelő legyen, és meglegyen a végsebesség az egyenesekben.”

„Azt hiszem, továbbra is a fékezés jelenti a legnagyobb problémát. Szerintem ezen a hétvégén is gondot okozhat ez, hiszen a McLaren mindig nagyon erős volt itt, és nagyon sok előnyre lehet szert tenni a féktávokon. A csapatnál viszont azt mondták, hogy javulhatunk, szóval erősek leszünk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!