Hamilton: Teljesen megérdemeltem a büntetést - F1VILÁG.HU

Hamilton: Teljesen megérdemeltem a büntetést

HIRDETÉS
Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője teljes mértékben elfogadja az F1-es Osztrák Nagydíjon kapott 3 rajthelyes büntetését, és ígéri, erőt fog meríteni belőle.
SPIELBERG,AUSTRIA,29.JUN.19 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, qualification. Image shows Lewis Hamilton (GBR/ Mercedes). Photo: GEPA pictures/ Daniel Goetzhaber - For editorial use only. Image is free of charge.

Hamilton az időmérő edzés második szakaszában feltartotta Kimi Räikkönent, az Alfa Romeo versenyzőjét, majd a kvalifikációt követően a versenybírák magukhoz hívták őket, hogy megbeszéljék a történteket. 

A stewardok végül úgy határoztak, hogy Hamiltont 3 rajthelyes büntetéssel sújtják – a brit teljes mértékben elfogadta azt. 

„Teljesen megérdemeltem a büntetést ma, nincs problémám vele, elfogadom. Az én hibám volt, és vállalom a felelősséget. Nem volt szándékos. De holnap egy új nap van, egy esély a felemelkedésre” – elmélkedett Hamilton az Instagramon.

„Ezeket a dolgokat azért küldik felénk, hogy próbára tegyenek. Át kell verekednünk magunkat mindenen, ami szembe jön, akkor is ha jó, akkor is ha rossz dolgok. Csak továbbra is hinnünk kell magunkban.

Megvan az erőnk, hogy túljussunk ezeken az akadályokon, akkor is, ha nagy feladatnak tűnnek. Maradjatok az úton, és soha ne adjátok fel.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!