Hamilton több kerék-kerék elleni csatát szeretne Vettellel - F1VILÁG.HU

Hamilton több kerék-kerék elleni csatát szeretne Vettellel

HIRDETÉS
Fotó: Singapore GP Media

Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője örül, hogy a Ferrarival sokszor kerék-kerék elleni csatát is vívtak idén az F1-es versenyek során, és örülne, ha a szezon hátrlévő versenyein is nagy csatákat vívhantának Vettellel.

Hamilton jelenleg 67 pontos előnnyel vezeti a bajnoki pontversenyt Sebastian Vettellel szemben, és idén többször meg kellett küzdeniük egymással a pályán is.

A brit pilóta szívesen emlékszik vissza arra a monzai csatára is, amikor Kimi Räikkönent pályán kellett legyűrnie ahhoz, hogy megszerezze a győzelmet a Ferrari hazai nagydíján.

Ha ezek után csak olyan versenyünk lenne, mint Monzában, nagyon boldog lennék. Imádtam azt a futamot” – nyilatkozta Hamilton.

„Elképzeltem, hogy hogy lesz, mert annyira erősek voltak az azt megelőző két versenyen. Aztán veszítettek a teljesítményükből, és ez kicsit nehéz számukra.”

A brit pilóta hozzátette, nagyon élvezné, ha a szezon hátralévő futamain is nagy csaták alakulnának ki közte és Vettel között.

„Nagyon szeretem, hogy megvannak ezek a versenyek és ezek a harcok, és bárcsak több lenne! A kerék-kerék elleni csaták az ellenfeleddel, azt nézni, hogy ki fékez korábban, az a legnagyobb kihívás ilyen nyomás alatt.”

Imádnám, ha a végéig verseny lenne. Minden egyes futamon olyan csatákat akarok, mint Monzában. Ezek azok a versenyek, amiket imádok. De sajnos nem ez a helyzet.”

Hirdetés

„Mindig örülök ezeknek, és boldog vagyok, hogy voltak ilyen pillanataink. Mint Oroszországban, amikor a stratégia nem működött jól, de meg tudtam mutatni a képességeinket az ilyen értékes pillanatokban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!