Hamilton tudja, hamarosan rajtbüntetést kap - F1VILÁG.HU

Hamilton tudja, hamarosan rajtbüntetést kap

HIRDETÉS

Nevetségesnek tartja a hétvégi Orosz Nagydíjon begyűjtött megrovását a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton.


Nevetségesnek tartja a hétvégi Orosz Nagydíjon begyűjtött megrovását a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton.

A brit versenyző azért került a versenybírók látókörébe múlt szombaton, a szocsi időmérőn, mert nem megfelelő módon tért vissza a pályára a 2-es kanyarban, miután kicsúszott a bukótérbe.

Mivel Hamiltont már Bahreinben is megrovásban figyelmeztették egyszer, mert tolatott a bokszutcában, már csupán egy figyelmeztetés választja el attól, hogy 10 rajthelyes büntetést kapjon.

„Tisztában vagyok azzal, hogy legalább egy 10 rajthelyes büntetésem lesz majd idén, mert már csak egy figyelmeztetést kaphatok” – mondta a címvédő, aki csapattársa, Nico Rosberg mögött végül második lett a vasárnapi versenyen.

„A legutóbbi megrovásom elképesztően nevetséges. Vicces az egész. Amikor gokartoztam, volt egy steward, aki csak azért volt ott, hogy mindenki hétvégéjét tönkretegye. Kezd a múltra emlékeztetni ez az egész. A családok rengeteg pénzt költöttek arra, hogy ott legyenek a versenyhétvégéken. És akkor ott volt ez a srác, egy igazi s*ggfej! Úgy tudom, még mindig ott van. Pusztán azért volt ott, hogy elcsessze az emberek hétvégéjét. Már kezdem azt hinni, hogy ide is betette a lábát!”

Arra a kérdésre, pontosan melyik megrovásra is utalt nyilatkozatában, Hamilton azt mondta, „nem emlékszem, mi volt az utolsó”, majd miután elmondták neki, jelezte, „mindkettő” nevetséges.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!