Hamilton tudja, mi lesz idén a siker kulcsa - F1VILÁG.HU

Hamilton tudja, mi lesz idén a siker kulcsa

HIRDETÉS
Lewis Hamilton, a Mercedes világbajnoka újult erővel vág neki a 2020-as F1-es szezonnak: szerinte az utóbbi évek legaktívabb téli szünetén van túl, így megfelelően felkészült az idei munkára.
Lewis Hamilton Mercedes

Hamilton tavaly hatodik világbajnoki címét szerezte meg a Forma-1-ben, az idei évben pedig az lesz a célja, hogy a Mercedest újra az élre repítse: erre télen nemcsak fizikailag, de lelkileg is igyekezett felkészülni. 

„Ez volt a legjobb téli felkészülésem” – mondta Hamilton. „Ezen a télen kielemeztem, hogy az elmúlt évben hol álltunk, és hogy én versenyzőként és emberként is miként tudok fejlődni. Mindannyiunk számára a következetesség lesz a siker kulcsa – nemcsak a megbízhatóság szempontjából, hanem versenyzői szempontból is.”

Hamilton szerint nagy felelősség van a versenyzőkön, hiszen rengeteg ember munkáját viszik pályára – éppen ezért nem engedheti meg magának, hogy hibázzon. A brit úgy véli, a csapat hozzáállása is hasonló az övéhez: mindenki a maximumra törekszik az idei évben is. 

„A csapat nagyon keményen dolgozott, hogy ezt a fantasztikus autót bemutassák nekünk” – mondta Hamilton a 2020-as versenygépről. „De ha mi hibázunk, akkor mindannyian fizetünk érte. Ezért próbáltam meg arra koncentrálni, hogy versenyzőként mi lehet az a következő lépés, ami által magamból és a csapatból is többet hozhatok ki, és hogy hogyan tudok nagyszerű teljesítményt nyújtani idén.”

„Ez a nyolcadik évem a csapattal, és nagyon izgalmasak a kihívások az idei évre. Nincs kétségem afelől, hogy minden egyes csapattag újra megpróbálja majd magasabbra tenni a lécet, és én is pontosan ezt tervezem.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!