Hamilton tudja, mi lesz idén a siker kulcsa

Lewis Hamilton Mercedes
Fotó: Mercedes
Lewis Hamilton, a Mercedes világbajnoka újult erővel vág neki a 2020-as F1-es szezonnak: szerinte az utóbbi évek legaktívabb téli szünetén van túl, így megfelelően felkészült az idei munkára.

Hamilton tavaly hatodik világbajnoki címét szerezte meg a Forma-1-ben, az idei évben pedig az lesz a célja, hogy a Mercedest újra az élre repítse: erre télen nemcsak fizikailag, de lelkileg is igyekezett felkészülni. 

„Ez volt a legjobb téli felkészülésem” – mondta Hamilton. „Ezen a télen kielemeztem, hogy az elmúlt évben hol álltunk, és hogy én versenyzőként és emberként is miként tudok fejlődni. Mindannyiunk számára a következetesség lesz a siker kulcsa – nemcsak a megbízhatóság szempontjából, hanem versenyzői szempontból is.”

Hamilton szerint nagy felelősség van a versenyzőkön, hiszen rengeteg ember munkáját viszik pályára – éppen ezért nem engedheti meg magának, hogy hibázzon. A brit úgy véli, a csapat hozzáállása is hasonló az övéhez: mindenki a maximumra törekszik az idei évben is. 

„A csapat nagyon keményen dolgozott, hogy ezt a fantasztikus autót bemutassák nekünk” – mondta Hamilton a 2020-as versenygépről. „De ha mi hibázunk, akkor mindannyian fizetünk érte. Ezért próbáltam meg arra koncentrálni, hogy versenyzőként mi lehet az a következő lépés, ami által magamból és a csapatból is többet hozhatok ki, és hogy hogyan tudok nagyszerű teljesítményt nyújtani idén.”

„Ez a nyolcadik évem a csapattal, és nagyon izgalmasak a kihívások az idei évre. Nincs kétségem afelől, hogy minden egyes csapattag újra megpróbálja majd magasabbra tenni a lécet, és én is pontosan ezt tervezem.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!