Hamilton úgy érzi, nem végzett elég jó munkát - F1VILÁG.HU

Hamilton úgy érzi, nem végzett elég jó munkát

HIRDETÉS
Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője nem tudja, mi történt az F1-es Ausztrál Nagydíj rajtjánál, szerinte csapattársa, Valtteri Bottas egyszerűen jobb munkát végzett ma nála.
Fotó: Mercedes

Habár a hétvége során folyamatosan Hamilton dominált – a három szabadedzés után az időmérőt is megnyerte – a versenyen legyőzte csapattársa, Bottas. A finn pilóta már a rajtnál megelőzte Hamiltont, ezt követően pedig esélyt sem adott neki arra, hogy támadhassa őt. 

Hamilton elismerte Bottas mai teljesítményét, és elmondta, nem csalódott a második hely miatt, ám úgy érzi, nem végzett elég jó munkát. 

A kérdésre, mi történt a rajtnál, Hamilton így válaszolt: „Nem igazán emlékszem rá, már régen volt. Nem tudom, talán kipörögtek a kerekeim. Nem igazán számít. Valtterinek jobban sikerült, és ami jó volt, hogy az első kanyarban tartottuk a pozíciónkat, az első sor a miénk volt.”

„Valtteri kivételes munkát végzett a futam során, szóval gratulálok neki. Ezután már csak az volt a feladat, hogy hazahozzuk az autót” – folytatta a brit. 

„Valószínűleg túl sokat foglalkoztam a kuplunggal. De nem igazán tudom, és nem is fogom tudni, amíg vissza nem megyek. De végső soron nem végeztem elég jó munkát.

Hamilton úgy érezte, a futam során az autóval sem volt minden rendben – a sajtótájékoztatón még nem tudott róla, azonban kiderült, a brit sérült padlólemezzel versenyzett

„Nem voltam elégedett az egyensúllyal. De ez nem volt a világvége. Nem probléma számomra, hogy második lettem” – mondta Hamilton. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!