Hamilton: Úgy tűnik, működnek a fejlesztések

Fotó: Mercedes
2019 Spanish Grand Prix, Friday - LAT Images Lewis Hamilton Mercedes
Valtteri Bottas vezetésével a két Mercedes volt a leggyorsabb a Forma-1-es Spanyol Nagydíj pénteki nyitónapon. A német istálló számos újítást pályára vitt, Lewis Hamilton szerint pedig jól működnek ezek.

Hamilton mindössze 49 ezredmásodperccel volt lassabb csapattársánál a délutáni edzésen, a nap végén pedig azt mondta, bár nem voltak egyszerűek a körülmények, elégedett a látottakkal, hiszen sikerült minden tervezett munkát elvégezni ma.

A csapat az új fejlesztések kiértékelése mellett természetesen nagy hangsúlyt fektetett az abroncsok megfigyelésére is.

„Elég nagy volt ma a szél, és egy kicsit nehéz volt a helyzet a tapadást illetően is a három gumikeverékkel – viszont teljesítettük a programot, és most rengeteg adatot elemezhetünk, hogy aztán finomhangoljuk az autót” – mondta Hamilton.

„Mindenki nagyon keményen dolgozott azért, hogy pályára vihessük az új csomagot itt, rengeteg energiát fektettünk bele. Úgy tűnik, működik, de nehéz még érezni ezt, hiszen ez a pálya teljesen más, mint a bakui utcai helyszín.”

„Van még tennivaló az egyensúly tekintetében, de pozitívan alakult a napunk.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Stájer Nagydíj TV-közvetítései